23 лютого 2021 р. 22:25

Одеське комунальне підприємство купить пісок та камінь на 10 мільйонів

Одеське комунальне підприємство купить пісок та камінь на 10 мільйонів

Комунальне підприємство "Міські дороги" оголосило тендер для обрання постачальника піску та щебнево-піщаної суміші і наповнювачів.

Відповідне оголошення оприлюднено в системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно із даними системи, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 10,3 мільйони гривень має відбутися 5 травня. 

На ці гроші планують придбати:

  • Пісок природний сіяний та щебнево-піщана суміш  - 23 тисячі тон,
  • Щебнево-піщану суміш С7 - 500 тон,
  • Щебнево-піщану суміш С5 - 100 тон.

Нагадаємо, негода, масштаби якої виявилися неочікуваними для одеського муніципалітету, вплинула на дорожнє покриття в місті та на пляжі.  

Очікуваний циклон «Волкер» все ж прийшов в Україну та «зачепив» шість областей. Одесу трохи засніжило

Втім, до негоди готувалися, наприклад, Одеська мерія рекомендувала обмежити пересування містом 12 лютого через погіршення погодних умов, тож якщо батьки не поведуть дітей до школи в п'ятницю – це не буде вважатися прогулом. 

Пориви вітру та налипання мокрого снігу в ніч з 8 на 9 лютого призвели до спрацювання систем автоматичного захисту ліній електропостачання, через що в Україні станом на 7 ранку 9 лютого знеструмлені 273 населених пунктів в 12 областях.

Дощ та температура нижче нуля градусів за Цельсієм станом на 8:30 у понеділок, 8 лютого, призвели до ожеледиці на вулицях Одеси.

7 лютого одеська мерія звернулася до громадян із рекомендацією не виходити на вулиці без нагальної потреби

1 лютого Департамент міського господарства підрахував, скільки дерев постраждали від негоди, починаючи з 27 січня, та вже на 70% ліквідував наслідки. 

Станом на 7:00 1 лютого в Одеській області залишалися знеструмленими 11 населених пунктів у Лиманському районі, а на регіон знову насувається негода.

В Одесі на вулиці Пастера 30 січня обвалився балкон.

Електромережі, що забезпечують струмом 32 населених пункти в Одеській області залишалися пошкодженими станом на 7:00 31 січня.

Раніше Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляла, що кількість знеструмлених населених пунктів станом на 7:00 29 січня зросла у порівнянні із ранком 28 січня на 20 населених пунктів. 

Одеський муніципалітет з 9:30 27 січня тимчасово обмежив рух до міста вантажного автотранспорту, у зв'язку із погіршенням погодних умов. 

Налипання мокрого снігу та сильний поривчастий вітер призвели станом на 7:00 27 січня до знеструмлення 117 населених пунктів у п'яти областях України. В Одеській області без світла сидять мешканці 13 населених пунктів.

25 січня Одеська міська рада звернулася до містян із проханням максимально обмежити переміщення містом та без гострої необхідності не виїжджати на особистому автотранспорті на вулиці Одеси. Впалі дерева пошкодили автівку та будинок.

Нагадаємо також, що зранку 13 січня в Одесі випав сніг, однак суттєвих перешкод для руху транспорту не створив - Одеські комунальники вночі розпочали прибирати сніг з тротуарів та доріг міста. Втім, без енергопостачання залишилися біля 20 населених пунктів. 

Раніше про випадіння снігу повідомляли мешканці Півдня регіону. Зазначимо також, що за інформацією Українського гідрометеорологічного центру зниження температури очікується після 14 січня.

Поділитися