14 квітня 2021 р. 14:20

Одеська обладміністрація підтримає Червоний Хрест чвертю мільйона

Одеська обладміністрація підтримає Червоний Хрест чвертю мільйона

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький розпорядився виділити кошти Департаменту соціальної та сімейної політики для надання фінансової підтримки Одеській обласній організації Товариства Червоного Хреста України.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської ОДА.

Загалом йдеться про 249 тисяч гривень за рахунок видатків, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів обласної комплексної програми соціальної підтримки населення на 2021-2023 роки «Соціальний захист населення в Одеській області».

Департамент соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації до 30 грудня має поінформувати обласну
державну адміністрацію про цільове використання коштів.

Нагадаємо, Департамент фінансів Одеської міської ради перерахував 44,3 мільйони гривень для виплати допомоги близько 5 тисячам ветеранів 48 тисячам дітей війни.

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про виділення коштів департаменту соціальної та сімейної політики. 

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської області вирішила виділити 15 мільйонів гривень з резервного фонду обласного бюджету. 

Постійна комісія з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності підтримала виділення коштів психоневрологічному інтернату «Оберіг» в селі Заводівка.  

Проєкт реставрації аварійного будинку на Гоголя, 11 в Одесі має бути готовим до кінця квітня, тож роботи з реставрації будинку планують розпочати також наступного місяця.  

Поділитися