08 грудня 2021 р. 22:11

Одеська мерія заплатить понад 50 тисяч на подарунки та дипломи авторам кращих інноваційних проєктів

Одеська мерія заплатить понад 50 тисяч на подарунки та дипломи авторам кращих інноваційних проєктів

Одеський міській голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про виділення коштів на придбання подарунків та дипломів для нагородження переможців та учасників конкурсу "Кращий інноваційний проєкт".

Згідно з розпорядженням, департамент фінансів Одеської міської ради має перерахувати колегам з департаменту економічного розвитку 51 тисячу 740 гривень.

За ці гроші департамент економічного розвитку має придбати:

  • цінні подарунки для переможців, що посіли перше місце у двох номінаціях на загальну суму 29 тис. 172 грн,
  • два подарунки тим, хто посів друге місце у двох номінаціях, - 14 тис. 632 грн,
  • два подарунки за третє місце у двох номінаціях - 5 тис. 908 грн.

А також 26 дипломів за 208 гривень та рамок для них за 1 тис. 820 грн.

Раніше Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення радника-консультанта Одеського міського голови на громадських засадах. Також мер підписав розпорядження про призначення Віталія Савича на посаду директора Департаменту економічного розвитку Одеської міської ради.

Раніше Труханов підписав розпорядження про призначення Артема Сидоренка на посаду директора департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху та призначив собі радника-консультанта на громадських засадах.

2 серпня Геннадій Труханов розпорядився призначити тимчасово виконуючою обов'язки директора  департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Олену Фокіну на підставі службової записки іншого заступника мера Дмитра Жемана. 

Поділитися