02 березня 2021 р. 17:24

Одеситів запрошують обговорити інвестиційну програму «Теплопостачання міста Одеси» на 2021 рік

Одеситів запрошують обговорити інвестиційну програму «Теплопостачання міста Одеси» на 2021 рік

Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» ініціює проведення відкритого обговорення проєкту Інвестиційної програми на 2021 рік з розглядом внесених заперечень та пропозицій.

Метою розробки інвестиційної програми є виконання заходів направлених на зменшення витрат паливно-енергетичних ресурсів при наданні послуг з теплопостачання.

Пропозиції від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань приймаються КП «ТМО» протягом 14 календарних днів з дня розміщення відповідної інформації в письмовому вигляді як особисто, так і шляхом направлення поштою.

Проєкт наразі виглядає так:

Нагадаємо, збитки комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» за підсумками 2020 року становили 586 мільйонів гривень, хоча спочатку на підприємстві припускали завершити рік зі збитком в 249 мільйонів.

Хоча у 2020 році КП «Теплопостачання міста Одеси» отримало 758 мільйонів гривень з міського бюджету, з яких 650 - у вигляді фінансової допомоги, і тільки 108 млн грн пішло на капітальні витрати.

У березні минулого року комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» оголосило повторний тендер для пошуку компанії, якій заплатить за розробку та затвердження схеми теплопостачання міста.

Попередня спроба провести торги провалилася 9 січня. Тоді їх скасували через неможливість усунення проблем, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань державних закупівель.

Поділитися