18 липня 2021 р. 14:55

Обласна поліція віддасть 3 мільйони за ремонт будівлі у Болграді

Обласна поліція віддасть 3 мільйони за ремонт будівлі у Болграді

Головне управління Національної поліції в Одеській області оголосило тендер на першу чергу капітального ремонту адміністративної будівлі Болградського районного відділу поліції за адресою: Одеська область, м. Болград, пр-т Соборний, 97-99. Про це повідомив сайт "Держзакупівлі. Онлайн". 

Пропозиції подаються до 23 липня, аукціон призначено на 26 липня поточного року. 

Ремонтні роботи мають завершитися до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, раніше оголошено тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт інженерних мереж (зовнішнє електропостачання) КУ «Міська клінічна лікарня №1» в Одесі.

Минулого року лікарня вже проводила капітальний ремонт інженерних мереж медичних газів. За 7 млн 704,2 тис. грн роботу зробило ТОВ "Кріопром-Газ-Ізмаїл". 

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за ремонтно – реставраційні роботи хірургічного павільйону, який є частиною комунальної установи «Міська клінічна лікарня №1», що відома серед одеситів як «Єврейська лікарня».

Нагадаємо, Департамент культури та туризму Одеської міської ради оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за організацію та проведення святкового Гала-концерту до дня заснування міста Одеси.

Минулого року Департамент культури та туризму Одеської міської ради вказав очікувану вартість концерту 2 вересня в розмірі 3 мільйони 600 тисяч гривень. 

Служба автомобільних доріг в Одеській області втретє оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення. Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, йдеться про дорогу Т-16-43 Кордон Молдови-Фараонівка-Сарата-Дивізія - Т-16-10. 

Постійні конкуренти у дорожніх закупівлях Одещини розіграли мільярдний тендер на Полтавщині.

Фото: Болградська міська рада

Поділитися