19 серпня 2021 р. 15:40

На святкування Дня Незалежності в Одесі витратять майже чверть мільйона

На святкування Дня Незалежності в Одесі витратять майже чверть мільйона

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився виділити кошти на організацію та проведення заходів у рамках відзначення в Одесі Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України.

Як зазначається в розпорядженні, йдеться про 233 тисячі 780 гривень, що закладенні у міській цільовій програмі розвитку культури в м. Одесі на 2019-2021 роки.

Згідно з кошторисом, найбільше грошей планують витратити на послуги з показу відеопродукції - 30 тисяч гривень. На другому місці - послуги інформаційних агентств, за які заплатять 29 тисяч гривень. На телекомунікаційні послуги, крім послуг телефонного зв’язку і передачі даних, витратять 27 тисяч, а на послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури та послуги операторів - по 26 тисяч. 

Телевізійні послуги та послуги з виробництва кіноплівки та відеокасет і супутні послуги коштуватимуть по 25 тисяч гривень. За послуги зі встановлення електричного обладнання заплатять 24 тисячі 780 гривень та ще 21 тисячу витратять на рекламні та маркетингові послуги.

Нагадаємо, в Одесі в День Незалежності України відбудеться традиційний, вже третій Марш захисників. Організаторами заходу є учасники ветеранської спільноти. 

2 травня відбувся Марш захисників Одеси, який розпочався на Соборній площі та закінчився мітингом біля пам'ятника Шевченка. Захід присвячений подіям 2014 року, коли загинули більше 40 осіб.

Близько тисячі учасників партіотичних організацій беруть участь в марші.

Міністерство культури та інформаційної політики України підготовило до 30-річчя незалежності України концепцію єдиної візуальної символіки свята.

Поділитися