29 вересня 2021 р. 22:03

На дороги Одеського району витратять 49 мільйонів

На дороги Одеського району витратять 49 мільйонів

Державне підприємство "Служба місцевих автодоріг України" оголосило тендер для обрання компанії, що здійснюватиме експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Одеського району.

Відповідна інформація доступна на вебпорталі Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівель в 49 мільйонів 271 тисяча гривень має відбутися 6 грудня. 

Роботи компанія-переможець після укладання угоди має виконати до 31 грудня 2022 року. 

Серед робіт, наприклад, очищення водовідвідних канав від бруду та сміття вручну - 2 тисячі 293 метри. Вирізання порослі всіх дерев крім тополь та верб - 197,31 сотня.

Зазначимо, що Служба автомобільних доріг в Одеській області оголосила тендер для обрання компанії, яка зробить коригування проєктної документації на будівництво мостового переходу через Сухий лиман з підходами в с. Малодолинське на автомобільній дорозі «Одеса-Чорноморськ».

Йдеться про будівництво мостового переходу через Сухий лиман, яке зупинили в липні через те, що виникли деформації мостової конструкції, габіонів (сітчастих конструкцій, заповнених каменем) та земляного полотна. 

Раніше Служба автомобільних доріг в Одеській області планувала завершити капітальний ремонт мосту через Хаджибейський лиман у травні цього року, а будівництво мосту через Сухий лиман - до кінця року. 

Поділитися