23 липня 2021 р. 14:48

Морська академія витратить майже 90 мільйонів на ремонт спорткомплексу

Морська академія витратить майже 90 мільйонів на ремонт спорткомплексу

На сайті Prozorro опублікована інформація щодо відкритих торгів на капітальний ремонт плавального басейну і лабораторії живучості та будівлі спортивного комплексу Національного університету "Одеська морська академія".

Об'єкт знаходиться на вул. Маловського, 10.

Очікувана вартість закупівлі складає 87 млн 193 тис. 158,80 грн.

Торги відбудуться 9 серпня. Розмір мінімального кроку пониження ціни становитиме 435 тис 965,79 грн. 

Це найбільша закупівля за останні п'ять років. Згідно з даними ProZorro, минулого року морська академія замовила встановлення системи пожежної сигналізації, системи передачі тривожних сповіщень, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей. Щоб отримати бажане, виш призначив дві черги торгів на одну дату - 30 червня. При цьому очікувана вартість кожної дорівнювала 1 мільйону гривень. Обидві закупівлі відбулися за спрощеною процедурою. 

І в обидвох брали участь дві організації - ТОВ МПП "ЛЕОНА" і ПП "ОЛІМП-ЮГ". Товариство пропонувало меншу ціну, але отримало відмову. Врешті-решт договори як по першій черзі, так і по другій були укладені саме з приватним підприємством. 

Нагадаємо, Одеська міська рада ще минулого року виділила близько 1,5 мільйона гривень на закупівлю спеціальних антивандальних лавок, але їх досі немає на узбережжі Одеси. Таку інформацію оприлюднив під час апаратної наради член Одеського виконкому Олександр Абрамов

Головне управління Національної поліції в Одеській області оголосило тендер на першу чергу капітального ремонту адміністративної будівлі Болградського районного відділу поліції за адресою: Одеська область, м. Болград, пр-т Соборний, 97-99. Про це повідомив сайт "Держзакупівлі. Онлайн". 

Раніше було оголошено тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт інженерних мереж (зовнішнє електропостачання) КУ «Міська клінічна лікарня №1» в Одесі. Минулого року лікарня вже проводила капітальний ремонт інженерних мереж медичних газів. За 7 млн 704,2 тис. грн роботу зробило ТОВ "Кріопром-Газ-Ізмаїл". 

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за ремонтно – реставраційні роботи хірургічного павільйону, який є частиною комунальної установи «Міська клінічна лікарня №1», що відома серед одеситів як «Єврейська лікарня».

Служба автомобільних доріг в Одеській області втретє оголосила тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення. Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, йдеться про дорогу Т-16-43 Кордон Молдови-Фараонівка-Сарата-Дивізія - Т-16-10. 

Постійні конкуренти у дорожніх закупівлях Одещини розіграли мільярдний тендер на Полтавщині.

Поділитися