21 березня 2021 р. 17:19

Львів'яни побудують каналізацію у Визирці майже за 98 мільйонів

Львів'яни побудують каналізацію у Визирці майже за 98 мільйонів

Визирська сільська рада Лиманського району Одеської області провела тендер для обрання компанії яка побудує господарсько-побутову каналізацію та каналізаційні очисні споруди в селі Визирка.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 112 мільйонів 617,6 тисяч гривень відбувся 19 березня. В ньому взяли участь чотири компанії:

  • ТОВ "Житлоінвестбуд-ЛВ".
  • ТОВ "Електроеталон".
  • ПП "Спецбуд-Захід".
  • ТОВ "Одесінтерм Плюс".

Переможцем обрали ТОВ "Житлоінвестбуд-ЛВ", яке погодилось працювати за 97 мільйонів 849,5 тисяч гривень. В разі укладення угоди компанія має завершити будівництво до 31 грудня 2022 року. 

Згідно єдиному реєстру юридичних осіб фірма «Житлоінвестбуд-ЛВ» зареєстрована 2005 року в с. Зимна Вода Пустомитівського району. Її засновником є ТОВ «ЗАК Ренесанс», яким наразі володіє львів’янка Дарія Кошуба

У 2018 році Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 20 листопада підписала три договори з ТОВ «Житлоінвестбуд-ЛВ» на будівництво трьох казарм у Старичах за 39,4 млн грн. 

Протягом 2017-2018 років компанія «Житлоінвестбуд-ЛВ» отримала замовлень на 174,4 млн грн. Найбільше підрядів фірмі дісталося від ЛКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, у вересні 2020 року Визирська сільська рада Лиманського району Одеської області оголосила тендер для обрання компанії, яка виготовить у цифровій формі топографічну основу із застосуванням геоінформаційних технологій та розробить генеральний план та план зонування території. 

Того ж року обласна конкурсна комісія з проведення обласного конкурсу «Сільські, селищні ради та об’єднані територіальні громади найкращого благоустрою» оголосила переможців второго етапу конкурсу, які перейдуть до ІІІ етапу. 

Влітку 2020 року Комунальне підприємство «Визирське джерело» Визирської сільської ради оголосило тендер для вибору підрядника, що знесе недобудований готельно-спортивний комплекс в селі.

Поділитися