16 лютого 2021 р. 22:19

Квартал біля "Привозу" відремонтують за 91 мільйон гривень

Квартал біля "Привозу" відремонтують за 91 мільйон гривень

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт вул. Преображенської (на ділянці від вул. Пантелеймонівської до вул. Новощіпний ряд).

Відповідне оголошення оприлюднено в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівель в 91 мільйон 273,3 тисячі гривень має відбутися 5 березня, а роботи слід завершити до 31 грудня 2022 року.

Ремонтувати слід 7 тисяч 730 квадратних метрів.

Нагадаємо, Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради повідомив про тимчасове закриття руху автотранспорту по вул. Водопровідній (на ділянці від Італійського бульвару до виїзду з автостанції «Старосінна»). 

Згідно з розпорядженням Одеського міського голови Геннадія Труханова, з 12 травня 2020 року по 12 липня 2021 року в Одесі тимчасово закрито рух автотранспорту по вулиці Новощіпний ряд у зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту.

Нагадаємо також, що переможцем тендеру по вибору підрядника для цього ремонту стала компанія «Ростдорстрой», яка має отримати за роботу 157 млн 910,4 тис. грн.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТОВ «Ростдорстрой» є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Крім того, Управління дорожнього господарства уклало договір з компанією «Технопроект» про проведення авторського нагляду за ремонтом вулиці Новощіпний ряд. Кінцевим бенефіціаром цієї компанії є Наталя Ганевич. Вона ж значиться кінцевим бенефіціаром ТОВ «Ростгранкар'єр», директором якого є Євген Коновалов - один з власників ТОВ «Ростдорстрой», яке виграло тендер на ремонт Новощіпного ряду.

У серпні 2021 року мешканці Приморського, Київського та Малиновського районів залишилися без водопостачання з 23:00 19 серпня до 7:30 20 серпня. 

Поділитися