25 травня 2021 р. 11:26

Компанія депутата Одеської міської ради відновлюватиме покриття доріг міста за 15 мільйонів

Компанія депутата Одеської міської ради відновлюватиме покриття доріг міста за 15 мільйонів

Комунальне підприємство "Міські дороги" провело тендер для обрання компанії, якій заплатять за відновлення асфальтобетонного та плиткового покриття доріг, а також тротуарів після аварійно-відновлювальних робіт теплових мереж в чотирьох районах міста.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Закупівля розподілена на чотири лоти за кількістю районів. Найдорожчий виграло ТОВ "Стройспецтехніка". Йдеться про відновлення покриття в Приморському районі міста. ТОВ "Стройспецтехніка" згодилась піклуватися про дороги та тротуари в цьому районі за 41 мільйон 950 тисяч гривень. Єдиним конкурентом в цьому тендері стало ТОВ "Евродор". 

Інші три тендери виграло ТОВ "Ростдорстрой", а окрім нього в них брали участь і ТОВ "Евродор" і ТОВ "Стройспетехніка". Загалом за виграними тендерами ТОВ "Ростдорстрой" має отримати понад 15 мільйонів до 31 грудня 2021 року.

ТОВ "Стройспецтехніка" заснована в Біляївці у 2014 році. Власниця - Маріам Карапетян. Директор - Руслан Степанов.   

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТОВ «Ростдорстрой» є Комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова

Нагадаємо, зсув ґрунту стався на ділянці капітального ремонту автомобільної дороги Р-33 (км 251, Бородавський яр) в Подільському районі Одеської області. Служба автомобільних доріг в Одеській області надіслала вимогу до генпідрядної організації ТОВ «Ростдорстрой» щодо ліквідації зсуву та виявлених дефектів.

У квітні в Одеській області розпочалося відновлення дороги регіонального значення Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка, що має загальну протяжність 358,9 км і поєднує густонаселені райони Вінницької та Одеської областей.

Постановою Кабінету Міністрі України №122 від 17 лютого 2021 р. на дороги загального користування державного значення Одещини виділено 1 мільярд 274 мільйони гривень. 

Кабінет міністрів України в жовтні 2020 року направив на дороги 35 мільярдів гривень з 66 мільярдів, які були у фонді з протидії COVID-19, ці гроші витрачали серед іншого і на дороги в Одеській області.

Поділитися