02 березня 2021 р. 19:29

Компанія депутата Одеської міської ради ремонтуватиме за мільярд дорогу на Вінниччині

Компанія депутата Одеської міської ради ремонтуватиме за мільярд дорогу на Вінниччині

Служба автомобільних доріг у Вінницькій області провела тендер для обрання компанії, якій заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-17 Біла Церква - Тетіїв - Липовець - Гуменне- /М-12/ у регіоні окремими ділянками.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон відбувся 2 березня і в ньому взяли участь три компанії:  

  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой».
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Спільне Українсько-Німецьке підприємство "Автострада"».
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Південь».

Переможцем визнали ТОВ «Ростдорстрой», яке зголосилося працювати за 1 мільярд 254, 2 мільйони гривень. Йдеться про ремонт 30 кілометрів дороги. 

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками ТОВ «Ростдорстрой» є Комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттама», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова

Для кращого перегляду відкрийте зображення у "новому вікні" 

Нагадаємо, естакада для пішоходів та велосипедистів яку в червні минулого року завершила будувати компанія "Ростдорстрой" почала руйнуватися. 

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради відхилило дешевшу на 18 тисяч 798 гривень пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой» на користь пропозиції ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради провело тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт (відновлення) покриття проїжджої части та переїзду трамвайної колії на перехресті вулиці Водопровідної та провулку Високого. 

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення та штучних споруд на них у регіоні. 

Поділитися