08 червня 2021 р. 14:56

Капремонт їдальні військового містечка в Одеській області подорожчав на понад 9 мільйонів

Капремонт їдальні військового містечка в Одеській області подорожчав на понад 9 мільйонів

Квартирно-експлуатаційний відділ міста Одеса знов оголосив тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт будівлі їдальні військового містечка Красносілка-10.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 13 мільйонів 783,8 тисяч гривень має відбутися 24 червня, а завершити роботи планується до 24 грудня 2022 року. 

Це вже друга спроба провести тендер для обрання підрядника. Перша спроба мала відбутися 5 червня, проте торги були відмінені через подання для участі в аукціоні менше двох тендерних пропозицій. 

Причому перший тендер передбачав очікувану вартість закупівлі в 4 мільйони 377, 5 тисяч гривень. 

Нагадаємо, бажання отримати землю на Одещині виявили 13 тисяч 396 учасників антитерористичної операції та членів їх родин. 

Правоохоронці повідомили про підозру колишнім першому заступнику і заступнику начальника Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, а також Генеральному директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем.

Бажання отримати землю на Одещині у квітні виявили 13 тисяч 214 учасників антитерористичної операції та членів їх родин. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Держгеокадастру в Одеській області.

Верховна Рада України на засіданні 28 квітня у другому читанні та в цілому ухвалила закон №2194 щодо проведення земельної децентралізації – він є ключовим для проведення земельної реформи. 

Поділитися