01 грудня 2021 р. 17:16

Гриневецький погодив скоригований проєкт Новощіпного ряду вартістю понад 185 мільйонів

Гриневецький погодив скоригований проєкт Новощіпного ряду вартістю понад 185 мільйонів

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про погодження проєктної документації на
будівництво за робочим проєктом "Капітальний ремонт вул. Новощіпний ряд у м. Одесі".

Зазначимо, що у розпорядженні є примітка "коригування". 

Загальна вартість погодженого проєкту - 185 мільйонів 21,5 тисяч гривень. 

Раніше після аукціону на капітальний ремонт вулиці Преображенської (на ділянці від вул. Пантелеймонівської до вул. Новощіпний ряд) у Одесі, що відбувся 5 березня, переможцем визнали ТОВ "Ростдорстрой". Ця компанія згодилася працювати за 90 мільйонів 446,1 тисячі гривень. Роботи мають закінчитися до 31 грудня 2022 року. 

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновником ТОВ «Ростдорстрой» є комерційне товариство з обмеженою відповідальністю «Оттема», а кінцевими бенефіціарами - Євген Коновалов і Юрій Шумахер. Юрій Шумахер також є депутатом Одеської міської ради від фракції «Довіряй ділам» Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Напочатку листопада, консультативно-дорадча комісія Управління Державної архітектурно-будівельного контролю Одеської міської ради дозволила відкриття підземного паркінгу з торгівельно-офісними приміщеннями за адресою: вулиця Новощіпний ряд, 2.

Ділянку вздовж ринку «Привоз» на вул. Катерининській відкрили для руху автотранспорту наприкінці липня, і тоді  міський голова Геннадій Труханов повідомив, що на осінь заплановано висадку дерев уздовж дороги. Крім того, пообіцяв навести лад з квітковими павільйонами.

Поділитися