01 грудня 2021 р. 11:22

Фонд держмайна виставив на продаж будівлю інституту телевізійної техніки в Одесі

Фонд держмайна виставив на продаж будівлю інституту телевізійної техніки в Одесі

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях виставило на продаж Одеський науково-дослідницький інститут телевізійної техніки.

Як зазначається в пресслужбі фонду, аукціон має відбутись 24 грудня, а стартова ціна обʼєкту — 35 мільйонів гривень.

«Зараз це дев'ятиповерхова порожня поверхова будівля біля центру міста, де науки тут давно нема. Існує така легенда, що колишнє керівництво познімали алюмінієві пластини з фасаду і видавали їх як зарплату у 90 роках. Цього року змінили директора інституту, який провів детальну інвентаризацію, що підняло стартову ціну у десять раз», – прокоментував Олександр Славський, начальник РВ ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях.

Обовʼязковими умовами для покупця стануть:

  • недопущення звільнення працівників підприємства з ініціативи покупця щонайменше протягом 6 місяців;
  • погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом, простроченої кредиторської заборгованості.

А також захисна споруда цивільного захисту залишиться у державній власності.

Йдеться про 34 одиниці нерухомого майна. З них 20 зареєстрованих одиниць будівель та споруд це: інженернолабораторний корпус, енергоблок, КПП №6, РСУ № 11, складський комплекс № 12, прохідна № 14, склади, майстерні, малярка, компресорна, столярка, бокси, вбиральня, насосна ливнева каналізація, насосна станція, електрогазозварювальна. Загальна площа цих об'єктів становить 11 тис. 853 кв. м.

Нагадаємо, раніше Фонд державного майна України виставив на аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства "Одеський спеціальний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут".

Раніше відділення Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях повідомило про остаточне завершення процедури приватизації цілісного майнового комплексу "Одесавинпром". 

Також Фонд державного майна України в Одеській області оголосив аукціон з продажу будівлі, розташованої на території Ренійського нафтоперевального комплексу.

Фонд державного майна в Одеській області оголосив аукціон щодо оренди частини будівлі бази механізації в Одеському порту.

Зазначимо, що раніше Фонд державного майна в Одеській області оголосив аукціон щодо оренди складу № 5 «Червоні пакгаузи» в Одеському порту.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях вкотре скасувало аукціон з приватизації Південної виправної колонії №51. 

Поділитися