25 травня 2021 р. 22:21

Фірма депутата Ізмаїльської міської ради ремонтуватиме дороги у двох районах

Фірма депутата Ізмаїльської міської ради ремонтуватиме дороги у двох районах

Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" провело три тендери стосовно дорожніх робіт у Ізмаїльському та Болградському районах.

Як зазначається в системі електронних закупівель Prozorro, йдеться про експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Ізмаїльського району та поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення Болградського та Ізмаїльського районів.

В усіх трьох аукціонах брали участь лише дві компанії: ТОВ "Ростдорстрой" та ТОВ "Евродор". Переможцем в усіх трьох випадках стало останнє.

Загалом після укладання угод компанія має отримати 148 мільйонів 600 тисяч гривень. 

Згідно з реєстром юридичних осіб ТОВ "Евродор" належить депутату Ізмаїльської міської ради Геворгу Авєтісяну.  

Для кращого перегляду відкрийте в новому вікні

 

Нагадаємо, Комунальне підприємство "Міські дороги" провело тендер для обрання компанії, якій заплатять за відновлення асфальтобетонного та плиткового покриття доріг, а також тротуарів після аварійно-відновлювальних робіт теплових мереж в чотирьох районах міста.

Зсув ґрунту стався на ділянці капітального ремонту автомобільної дороги Р-33 (км 251, Бородавський яр) в Подільському районі Одеської області. Служба автомобільних доріг в Одеській області надіслала вимогу до генпідрядної організації ТОВ «Ростдорстрой» щодо ліквідації зсуву та виявлених дефектів.

У квітні в Одеській області розпочалося відновлення дороги регіонального значення Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка, що має загальну протяжність 358,9 км і поєднує густонаселені райони Вінницької та Одеської областей.

Постановою Кабінету Міністрів України №122 від 17 лютого 2021 р. на дороги загального користування державного значення Одещини виділено 1 мільярд 274 мільйони гривень. 

Кабінет міністрів України в жовтні 2020 року направив на дороги 35 мільярдів гривень з 66 мільярдів, які були у фонді з протидії COVID-19, ці гроші витрачали серед іншого і на дороги в Одеській області.

Поділитися