30 квітня 2021 р. 20:23

Дорогу до курорту на Одещині відремонтують за 16 мільйонів

Дорогу до курорту на Одещині відремонтують за 16 мільйонів

Дальницька сільська рада Овідіопольського району Одеської області оголосила тендер для пошуку компанії, якій заплатять за капітальний ремонт (відновлення елементів благоустрою) проїжджої частини об'їзної дороги курорту "Грибівка".

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Ремонт робитимуть на ділянці від автомобільної дороги Т-16-47 до вул. Польова в селі Грибівка до 31 грудня 2021. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 16 мільйонів 218, 7 тисяч гривень відбудеться 17 травня. 

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Одеській області повторно оголосила тендер для обрання компанії, якій заплатять за капітальний ремонт транспортної розв'язки на км 426+320 (с. Єреміївка) автомобільної дороги загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса.

Кабінет Міністрів України виділив 4 мільярди 339 мільйонів 933,9 тисячі гривень на фінансування інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.  

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер для обрання компанії, яка розробить проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту Одеської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації оголосив тендер для обрання компанії, яка розробить проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту Одеської обласної лікарні.

Поділитися