24 лютого 2021 р. 14:10

Для годування вихованців одеського ліцею «Олімпієць» обрали звичну компанію

Для годування вихованців одеського ліцею «Олімпієць» обрали звичну компанію

Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району Одеси провів тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з організації харчування дітей в Одеському ліцеї «Олімпієць» спортивного напрямку.

Відповідна інформація оприлюднена в системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно із інформацією системи аукціон відбувся 24 лютого. В ньому, як і минулого року, в тендері на право годувати учнів шкіл Малиновського району брали участь лише дві компанії: приватне підприємство «Раціон Груп» та ТОВ «Глорія 2008». 

Цього разу переможцем стало ТОВ, що погодилося годувати учнів за 1 мільйон 471 тисячу гривень.

У 2019 році ця компанія також виграла аналогічний тендер в підприємиці Ольги Кишинівської. Тоді компанія зголосилася годувати ліцеїстів за 1,1 млн грн. 

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зареєстровано в Одесі в 2008 році. Кінцевий бенефіціар - Діна Умненкова.

З липня 2016 по липень 2017 року, департамент освіти і науки Одеської міськради уклав кілька договорів закупівель про постачання продуктів харчування та організації харчування дітей з декількома фірмами. Найбільше грошей з міського бюджету за дитяче харчування тоді отримали:

  • ТОВ «Проект Інвест ХХІ» (92 договору на 140 млн грн),
  • ТОВ «Біт-Юг А» (8 договорів на 17,86 млн грн),
  • ТОВ «Глорія-2008» ( два договори на 8,83 млн грн),
  • ТОВ «Одеська продуктова компанія» (7 договорів на 2,57 млн грн),
  • ТОВ «Фабрика смаку» (1 договір на 0,17 млн грн).
Поділитися