02 червня 2021 р. 12:20

Будівництво залізничного переїзду в Білгороді-Дністровському подорожчало на понад 2 мільйони

Будівництво залізничного переїзду в Білгороді-Дністровському подорожчало на понад 2 мільйони

Комунальне підприємство "Білгород-Дністровське міське управління капітального будівництва" оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за будівництво залізничного переїзду по вулиці Сонячній.

Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro.

Тендер з очікуваною вартістю закупівлі у 30 мільйонів 149,1 тисячі гривень має відбутися 22 червня. Зазначимо, що цей тендер, але з очікуваною вартістю закупівлі в 27 мільйонів 450,1 тисяч гривень мав відбутися 31 травня.

Закупівлю скасували через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель. Конкурсна комісія з'ясувала, що потрібно скоригувати кошторисну частину тендерної документації, та суму закупівлі, в якій не врахували вартість устаткування та обладнання.

Взагалі тендери на будівництво цього переїзду проводяться з 2018 року. Так, 4 червня того року провели тендер із очікуваною вартістю закупівлі у 16 млн 837,4 тис. грн. Тоді переможцем стало ТОВ "Альпінекс", що зголосилося працювати за 16 млн 505 тис. грн. А до того в 2018 році намагалися провести тендери у квітні та березні.    

Поділитися