09 червня 2021 р. 22:09

Білгород-Дністровський морський порт очолила колишня спеціалістка з мінагрополітики

Білгород-Дністровський морський порт очолила колишня спеціалістка з мінагрополітики

Нову очільницю представили вчора, 8 червня, колективу Білгород-Дністровського морського торгівельного порту. 

Як повідомив директор Одеського територіального відділення Фонду державного майна України Олександр Славський, нею стала Оксана Кіктенко

Раніше вона працювала головною спеціалісткою податкової політики та кредитування Господарсько-фінансового департаменту Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Оксана Кіктенко задекларувала квартиру в Києві площею 42,6 кв. м., земельні ділянки в селі Молодіжне колишнього Овідіопольського району Одеської області (600 кв.м.) та Качали  Бородянський район Київської області.

Їздить на автомобілі Ford Focus 2004 року випуску. У минулому році заробила в Міністерстві аграрної політики та продовольства України 213 тисяч 478 гривень та в Державному підприємстві "Білгород-Дністровський морський торговельний порт" 65 тисяч 813 гривень.  Також отримала 5 тисяч 953 допомоги по безробіттю та 1,2 тисячі від оренди. 

Нагадаємо, Кабінет міністрів України призначив Юрія Васькова заступником Міністра інфраструктури України.

Грузинська компанія Georgia Invest Group зацікавлена у взятті в концесію порту "Ізмаїл" задля того, щоб поєднати в одному бізнесі морські прирічні порти і річкові перевезення.

У березні Міністерство інфраструктури України провело нараду за участю посадовців Адміністрації морських портів України та представників компанії GIG HOLDING щодо реалізації проєкту державно-приватного партнерства в Ізмаїльському морському торговельному порту. 

У 2020 році Державне підприємство «Адміністрація морських портів України» оголосило тендер для обрання компанії, яка підготує техніко-економічне обґрунтування та конкурсну документацію проєкту концесії залізнично-поромного комплексу державного підприємства «Морський торгівельний порт "Чорноморськ"».

Міністерство інфраструктури розглядає можливість оголошення в 2020 році інвестиційного конкурсу для передачі в концесію майна ДП «Одеський морський торгівельний порт» (ОМТП).

В листопаді минулого року Міністерство інфраструктури України заявило про плани передати готель «Одеса» на баланс Головного представництва Адміністрації морських портів України, в якому концентруються всі непрофільні активи філій АМПУ в портах, зокрема і пасажирський комплекс Одеського порту.

Поділитися