10 травня 2020 р. 19:15

За капремонт дороги місцевого значення в Білгород-Дністровському районі заплатять 67 мільйонів

За капремонт дороги місцевого значення в Білгород-Дністровському районі заплатять 67 мільйонів

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосила про тендер для вибору підрядника для ремонта автомобільної дороги загального користування місцевого значення С160405 Дальнічень–Руськоіванівка-/Р-72/ у Білгород-Дністровському району Одеської області. 

Відповідне оголошення опубліковано в системі електронних закупівель Рrozorro.

Згідно з оголошенням,  аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 67 мільйонів 74,9 тисяч гривень має відбутися 27 травня. 

Компанія-переможець повинна завершити роботи до  31 грудня 2021 року. 

Нагадаємо, раніше державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосило два тендери для вибору підрядника, з яким заплатять за поточний середній ремонт доріг в Ізмаїльському та Татарбунарському районах. 

Нагадаємо також, що в березні 2018 року тодішній перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук. розпорядився створити нове підприємство якому передали в управління п'ять з половиною тисяч кілометрів доріг місцевого значення.

З 1 січня 2018 року Одеська облдержадміністрація розпоряджається п'ятьма з половиною тисячами кілометрів доріг місцевого значення.

Поділитися