02 серпня 2020 р. 15:54

В селі Овідіопольського району відремонтують школу за 46 мільйонів

В селі Овідіопольського району відремонтують школу за 46 мільйонів

Управління містобудування, архітектури, землевпорядкування, житлово –комунального господарства та комунальної власності Маяківської сільської ради оголосило тендер для вибору підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт школи у селі Надлиманське Овідіопольського району, Одеської області. 

Про це повідомили у систему електронних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 46 мільйонів 6,1 тисяч гривень відбудеться 18 серпня. Компанія-переможиця повинна буде завершити роботу до 31 грудня 2021 року. 

На початку липня прокуратура Одеської області повідомила про підозру директору підрядної компанії та інженеру технічного нагляду у  службовому підробленні та заволодінні бюджетними коштами на суму понад 1,6 мільйоном гривень.

За версією слідства, директор спільно з інженером заволоділи бюджетними коштами під час ремонту приміщень та будівлі навчального закладу у Великомихайлівському районі Одеської області.

Нагадаємо також, що за рахунок залишку коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Одеси будуть ремонтувати школи. В квітні йшлося про школу №106 та школу № 60. 

 

Поділитися