19 листопада 2020 р. 11:25

Участок улицы в Одессе отремонтируют за 152 миллиона

Участок улицы в Одессе отремонтируют за 152 миллиона

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт вул. Толбухіна (на ділянці від вул. Петрашевського до вул. Чубаївської).

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, йдеться про 14 тисяч 660 квадратних метрів, а очікувана вартість закупівлі - 152 мільйони 457, 6 тисяч гривень. Аукціон відбудеться 7 грудня.  

Нагадаємо, Управління дорожнього господарства Одеської міської ради за переговорною процедурою вирішила заплатити компанії ТОВ «БВК "Пик–Строй"» 2 мільйони 44,5 тисяч гривень. 

Кабінет міністрів України в жовтні направив на дороги 35 мільярдів гривень з 66 мільярдів, які були у фонді з протидії COVID-19, ці гроші витрачали серед іншого і на дороги в Одеській області. 

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області допустила до участі в аукціону на право проводити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро - Миколаїв (через м. Кривий Ріг) лише дві одеські компанії з семи потенційних учасників.

З Фонду боротьби з COVID-19  на понад 300 об’єктів дорожньої інфраструктури – це дороги державного значення. Ці гроші держава акумулювала для боротьби з епідемією.

Поділитися