27 листопада 2020 р. 14:30

ТОП-5 результатів діяльності голів об'єднаних територіальних громад

ТОП-5 результатів діяльності голів об'єднаних територіальних громад

Департамент економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної адміністрації оприлюднив результати оцінки діяльності голів об'єднаних громад Одеської області за ІІІ квартал 2020 року. 

Згідно з даними ОДА: 

  • на першому місті Затишанська селищна рада, яка піднялася з третьої сходинки, що її займала за результатами січня-червня.
  • на другому опинилася Таїровська рада, що піднялася з 11-12 міста.
  • третю сходинку посіла Авангардівська селищна рада, яка поступово піднялася туди спочатку з 10 місця (І квартал) потім з шостого (ІІ квартал).
  • Окнянська селищна рада також зростала з 11 місця (І квартал), 7 місце (!! квартал) і нарешті четверте за результатами ІІІ квартала. 
  • Березівська міська рада з другого місця за результатами ІІ квартала спустилася на п'яте місце.

   

Нагадаємо, в липні Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу сформував черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України. 

А в червні Департамент економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації провів експериментальний моніторинг і оцінку діяльності голів Об'єднаних територіальних громад (ОТГ) за I квартал 2020 року.

Поділитися