09 вересня 2020 р. 17:19

Реконструкцію в лікарні, де від COVID-19 помер лікар, зробить компанія, підозрювана у змові з управлінням мерії

Реконструкцію в лікарні, де від COVID-19 помер лікар, зробить  компанія, підозрювана у змові з управлінням мерії

Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело аукціон для вибору підрядника, якому заплатять за реконструкцію корпусу приймального відділення Міської клінічної лікарні № 10.

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон відбувся 5 серпня за участю п'яти компаній: ТОВ «Южспецмонтаж», ТОВ «Проектміськбуд», ТОВ «Центр реконструкції та будівництва», ТОВ «Спецмонтаж БАО» та ФОП Осадчий Віталій Володимирович.

Переможцем оголосили ТОВ «Спецмонтаж БАО», яке зголосилося працювати за 42 мільйони 145 тисяч. З ним і уклали угоду 312 серпня. Пропозиції інших відхилили. 

Зазначимо, що компанія створена минулого року і кінцевим бенефіціаром є Єлизавета Кононова

Нагадаємо, що у лютому 2020 року Малиновський районний суд Одеси дозволив слідчому доступ з можливістю вилучення до документів, що стосуються договорів, підписаних Управлінням капітального будівництва з ТОВ «Юнімар», яке повинно було побудувати бювет за 4 мільйони 673 тисячі 764 гривні. Ці гроші УКБ перерахував компанії «Таурус», але слідчі встановили, що роботи виконані не були. В ухвалі суду фігурувало й ТОВ «Спецмонтаж БАО». 

Нагадаємо також, що 17 травня голова Одеської ОДА Максим Куций повідомив, що помер 47-річний лікар-реаніматолог міської лікарні №10 від коронавірусу.

 

Поділитися