26 квітня 2020 р. 18:04

Реконструкцію літнього кінотеатру в Крижанівці можуть довірити компанії зі статутним капіталом в 500 гривень

Реконструкцію літнього кінотеатру в Крижанівці можуть довірити компанії  зі статутним капіталом в 500 гривень

Крижанівська сільська рада Лиманського району Одеської області провела тендер для вибору підрядника, якому мають заплатити за реконструкцію літнього кінотеатру з зоною відпочинку в селі Крижанівка.

Про це йдеться у повідомлені, оприлюдненому в системі електронних закупівель  Prozorro. 

Аукціон відбувся 24 квітня і в ньому взяли участь чотири компанії. ТОВ Будівельна компанія «АВРА», ТОВ «Укрбудконстракшн», ТОВ «РД - Строй СУ - 2» та ТОВ «БТК Лідер буд». 

Переможцем визнали ТОВ Будівельна компанія «АВРА», що зголосилася працювати за п'ять мільйонів гривень. Вразі підписання договору ТОВ має зробити реконструкцию до 31 серпня цього року. 

Згідно з реєстром юридичних осіб, фізичних-осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ Будівельна компанія «АВРА» зареєстровано в Одесі в 2016 році. Статуний капітал компанії - 500 гривень. Кінцевий бенефіціар - Ігор Непомнящий

Нагадаємо, в січні цього року Міністерство розвитку громад та територій рекомендувало Одеській державній обласній адміністрації передбачити можливість розвитку території міста Одеси за рахунок території Лиманського району. 

Поділитися