26 серпня 2020 р. 22:15

Привітальний обід для міністра з Молдови коштував бюджету області 15 тисяч

Привітальний обід для міністра з Молдови коштував бюджету області 15 тисяч

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций розпорядився виділити кошти Департаменту інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва. 

Відповідне розпорядження оприлюднила пресслужба обласної адміністрації. 

Згідно з розпорядженням Департаменту інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Одеської обласної державної адміністрації 15 тисяч 340 гривень для оплати витрат, пов’язаних з організацією привітального обіду під час робочого візиту Міністра закордонних справ Молдови в Україну. 

Кошти виділені за рахунок видатків, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів Програми залучення зовнішніх ресурсів та розвитку міжнародної діяльності Одеської області на 2018-2020 роки.

Нагадаємо, раніше Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про виділення коштів Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини.

Нагадаємо також, що Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про припинення Департаменту інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва.

В червні голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав два розпорядження про зміни структури та граничної чисельності працівників апарату і структурних підрозділів адміністрації.

Раніше голова ОДА звільнив з посади свого заступника Віталія Свічинськогозвинувативши його в бездіяльності у вирішенні питання із затримкою виплат медичним працівникам. Сам Віталій Свічинський заявив, що губернатор всього лише задовольнив його заяву про звільнення, яку він написав у жовтні.

Роботу звільненого недавно Віталія Свічинський було перекладено на керівника апарату ОДА Дениса Мусієнка, в той же час Мусієнко залишився керівником апарату ОДА.

Нагадаємо також, що за кількістю радників Одеська ОДА посіла третє місце в Україні.  

Поділитися