11 листопада 2020 р. 11:25

Підрядника для капремонта об'їзної дороги в Любашівці за 38 мільйонів пошукають втретє

Підрядника для капремонта об'їзної дороги в Любашівці за 38 мільйонів пошукають втретє

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг» оголосила тендер для вибору підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт шляхопроводу на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення «Об'їзд смт. Любашівка» в Одеській області. 

Відповідне оголошення оприлюднено у системі електронних закупівель Prozorro.

Новий аукціон з очікуваною вартістю закупівлі 38 мільйонів 741,3 тисяча гривень відбудеться 27 листопада. Зазначимо, що це вже третя спроба знайти підрядника для цього ремонту.

Перша була 13 жовтня, однак тоді торги відмінили через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій. Друга - 3 листопада і того разу охочих було вже двоє. Однак тендер знов відмінили через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель. 

«Під час оголошення процедури закупівлі не було додано частину вимог у розділі І «Кваліфікаційні критерії» ДОДАТОК 3. Оскільки кінцевий строк подання тендерних пропозицій був до 02.10.2020р., можливість внести зміни до вимог Тендерної документації відсутня У зв’язку з цим та відповідно до п.2, част.1, ст. 32 ЗУ «Про публічні закупівлі» необхідно відмінити вказану процедуру закупівлі через неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства у сфері публічних закупівель», - йдеться в коментарі до відміни. 

Поділитися