02 серпня 2020 р. 12:59

Одеський медуніверситет вирішив найняти для охорони перевірену компанію

Одеський медуніверситет вирішив найняти для охорони перевірену компанію

Одеський національний медичний університет провів тендер для обрання компанії якої довірить щоденну охорону своїх приміщень.

Про це йдеться в інформації оприлюдненої системою електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон відбувся 31 липня і в ньому взяли участь дві компанії: ТОВ «Агентство безпеки «Зевс»», та ТОВ «Елітна служба безпеки та охорони».

Переможицею обрали першу компанію, яка згодилася працювати за 1 мільйон 953,6 тисяч гривень. За ці гроші компанія матиме забезпечити чотири пости охорони за чотирма адресами: вул. Тіниста, 8, вул. Малиновського, 37, вул. Ольгіївська, 13 та вул. Пастера, 2. Загалом працювати будуть 17 охоронців - більшість на Тінистій - шестеро. Три на Маліновського та по двоє на Ольгіївської та Пастера.    

Згідно єдиному реєстру юридичних осіб засновниками ТОВ «Агентство безпеки «Зевс»» є одеситка Наталя Омел'яненко, ТОВ «Проєктно-монтажна компанія «Зевс»», а кінцевими бенефіціарами - Олександр Біюла та Ігор Варбанець

Нагадаємо, в липні Одеський національний медичний університет оголосив тендер для пошуку компанії, якій заплатить за охорону приміщень за чотирма адресами.

Нагадаємо також, що в квітні 2018 року Одеський національний медичний університет провів тендер з пошуку компанії, яка забезпечить щоденну охорону. Тоді перемогло приватне підприємство «Олімп Юг».

В червні 2019 року в Одеському національному медичному університеті відбулося позачергове засідання Наглядової ради медуніверситету, через яке сталася сутичка прихильників звільненого ректора Валерія Запорожана та його противниками.  

В протистоянні брали участь активісти підтримують ставлениця міністерства Владлену Дубініну і співробітники охоронної фірми «Зевс» на стороні ставлеників ексректора Валерія Запорожана.

В 2017 році компанія опинилася в осередку скандала через те, що її співробітники не пускали журналістів на сесію Одеської міської ради. Компанія вибачилася
   

Поділитися