20 березня 2020 р. 13:49

Одеські аудитори під час ревізії Палацу спорту виявили порушень на 616 тис. грн

Одеські аудитори під час ревізії Палацу спорту виявили порушень на 616 тис. грн

Працівники Південного офісу Держаудитслужби провели ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності Спортивно-концертного комплексу Одеський Палац спорту за період з 1 листопада 2016 року по 30 листопада 2019 року та виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 616 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Південного офісу. 

Зокрема, упродовж трьох років орендарі не відшкодовували у повному обсязі підприємству експлуатаційні витрати, через що втрачено зайвих 217 тис. грн. Проте від самих орендарів підприємство недоотримало 38 тис. грн орендної плати.

Окрім того, підрядні організації зависили обсяги та вартість виконаних ремонтно-будівельних робіт з капітального ремонту санвузлів підвалу та з улаштування покрівель, за що неправомірно отримали 211 тис. грн.

Також аудитори встановили порушення законодавства з оплати праці на підприємстві (разом з нарахуваннями) на 150 тис. грн.

За допущені порушення фінансової дисципліни три посадові особи Палацу спорту притягнуті до адміністративної відповідальності. За порушення законодавства про публічні закупівлі на секретаря тендерного комітету складений протокол, який направлено до Приморського районного суду м. Одеси.

Матеріали ревізії передані до Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, працівники Південного офісу Держаудитслужби закінчили ревізію Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській області, під час якої виявили порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 780 тисяч гривень.

Раніше Кабінет міністрів України створив на базі Державної аудиторської служби єдиний Офіс фінансового контролю, ліквідувавши при цьому всі п'ять міжрегіональних територіальних органів ГАС.

Поділитися