20 червня 2020 р. 15:27

Одеська юракадемія зекономить на прибудові тераси до спального корпусу у Затоці майже 3 мільйони

Одеська юракадемія зекономить на прибудові тераси до спального корпусу у Затоці майже 3 мільйони

Національний університет "Одеська юридична академія" визначився з компанією, яка проведе прибудову тераси до спальної будівлі у Затоці Білгород-Дністровського району.

Результати аукціону стали відомі ще наприкінці травня, а 15 червня навчальний заклад уклав договір з ТОВ "Еліткровлі", 19 червня був опублікований протокол засідання та додаткові угоди між замовником та виконавцем. Про це повідомляється у системі закупівель Prozorro.

Конкурс на визначення компанії, яка проведе прибудову тераси, був оголошений 4 травня. Наступного дня Південний офіс Держаудиту розпочав моніторинг тендеру та виявив порушення  вимог пункту 11 частини 2 статті 22 Закону, а саме невірно був вказаний строк дії тендерної пропозиції, протягом якого тендерні пропозиції вважаються дійсними, але не менше 90 днів із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій. Юракадемія зазначене порушення усунула. 

Участь у торгах вирішили взяти три компанії: ТОВ "Еліткровлі", ТОВ Будівельна компанія "Українські будівельні рішення" та ФОП Молочков Павло Сергійович. За роботи Юркакадемія готова була заплатити 9,8 млн грн. Найнижчу остаточну ціну - 7 млн грн - запропонувало ТОВ "Еліткровлі", яке і визнали переможцем торгів. 

Роботи мають бути виконані до кінця поточного року.

ТОВ "Еліткровлі" зареєстроване  у жовтні 2013 року. Його кінцевим беніфенциаром є Людмила Денисова. Ця компанія вже неодноразово вигравала тендери, оголошені Одеською юракадемією, зокрема, у квітні поточного року ТОВ уклало з навчальним закладом договір на капремонт фасаду будівлі адміністративно-побутового корпусу академії у Затоці, капремонт фасаду спального корпусу, теж розташованого у Затоці. Місяцем раніше "Еліткровлі" уклало з юракадемією два договори на проєкти цих капремонтів. 

Наприкінці 2018-го це ж ТОВ виконувало укладало договори на капремонт приміщень її спального корпусу та покрівлі будівлі адміністративно-побутового корпусу бази відпочинку, розташованої у Затоці, а також приміщень гуртожитку в Одесі та інші.

Поділитися