08 вересня 2020 р. 18:28

Одеська юракадемія вирішила заплатити майже 3 мільйони за висвітлення своєї діяльності

Одеська юракадемія вирішила заплатити майже 3 мільйони за висвітлення своєї діяльності

Національний університет «Одеська юридична академія» оголосив тендер про вибір видання якому заплатять за висвітлення діяльності вишу. 

Про це повідомили у системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 3 мільйони гривень відбудеться 24 вересня. 

Послуги з висвітлення діяльності Національного університету «Одеська юридична академія»  на телебаченні в ефірах телевізійних каналів у формі інформаційних передач включає:

Послуги з виготовлення та розміщення інформаційних роликів шляхом висвітлення діяльності Національного університету «Одеська юридична академія»  на телебаченні в ефірах телевізійних каналів.

Виготовлення та розміщення аналітичних телевізійних програм за участі керівників, викладачів та студентів Національного університету «Одеська юридична академія».

Розміщення інформаційної бігучої строки щодо висвітлення навчальної, юридичної та науково-інформаційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія».

Виготовлення та розміщення спеціальних репортажів Національного університету «Одеська юридична академія».

Нагадаємо, в серпні 2019 року Департамент інформації та зв'язків з громадськістю Одеської міської ради уклав договір з ТОВ «ВПП «Друкарський Дім»».

31 жовтня 2018 року Одеська міська рада вирішила припинити випуск газет «Одесский вестник» і «Думська площа» - додатку до «Одеському віснику», і ліквідувати їх редакції та комунальне підприємство «Редакція газети« Одеський вісник ».

Таким чином в міській раді пішли закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».

Поділитися