03 червня 2020 р. 08:25

Одеська митниця похвалилася перевищенням планів на 70 мільйонів

Одеська митниця похвалилася перевищенням планів на 70 мільйонів

Одеська митниця зібрала і перерахувала в державний бюджет 3 мільярди гривень в якості митних платежів, що на 70 мільйонів більше ніж планувалося.

Про це повідомили у пресслужбі митниці. 

В Одеській митниці також зазначили, що ця сума на 330 мільйонів більша, ніж зібрали за квітень. Більш того, митники стверджують, що незважаючи на зменшення на 200 одиниць кількості контейнерів, оформлених в імпорті, митні надходження від оформлених товарів, що надійшли у контейнерах, виросли на понад 182 млн грн.

"Позитивна динаміка митних надходжень досягнута за рахунок вжиття заходів щодо забезпечення повноти декларування та оптимізації кадрового потенціалу", - йдеться в повідомлені. 

Нагадаємо, в травні виконуючий обов'язки голови Державної митної служби України Ігор Муратов призначив нового виконуючого обов'язки начальника Одеської митниці, звільнивши з цієї посади Михайла Грібанова

Колишній очільник Одеської митниці Михайло Грібанов звернувся до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою заборонити керівництву Державної митної служби України звільняти його. Проте суд відмовив Михайлу Грібанову. 

Печерський районний суд міста Києва обрав двом посадовцям Одеської митниці, яких підозрюють в одержанні неправомірної вигоди службовими особами за попередньою змовою групою осіб, запобіжні заходи у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Поділитися