27 вересня 2020 р. 19:00

Одеська компанія розділила перемогу в 745-мільйонному тендері з білорусами

Одеська компанія розділила перемогу в 745-мільйонному тендері з білорусами

Служба автомобільних доріг в Миколаївській області провела тендер для обрання компанії, що зробить поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-13 Нечаяне-Очаків в Миколаївській області.

Про це йдеться в повідомленні системи електронних закупівель Prozorro. 

Закупівлю з очікуваною вартістю закупівлі в 745 мільйонів 94,4 тисячі гривень розділили на шість лотів. У трьох перемогу одержало ТОВ "Ростдорстрой" з яким уклали угоди на загальну сумму 321 мільйон 558 тисяч гривень, а три інших виграло ВАТ "ДСТ № 4 г. Брест", с которой уклали угоди на загальну сумму 328 мільйонів 923,3 тисячі гривень. 

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй ділам», Олександра Рацкевич і Євгена Коновалова.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг в Миколаївській області провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за реконструкцію автомобільної дороги загального користування державного значення Н-24 Благовіщенське-Миколаїв (через Вознесенськ). Аукціон відбувся 21 вересня і в ньому взяли участь дві компанії: ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Ростдорстрой». 

Поділитися