21 вересня 2020 р. 10:25

Одесити з киянами розіграли 140-мільйонний тендер на Полтавщині

Одесити з киянами розіграли 140-мільйонний тендер на Полтавщині

Служба автомобільних доріг у Полтавській області Державного агентства автомобільних доріг України провела тендер для обрання підрядника, якому заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Хорол-Семенівка-Кременчук (через село Бочки).

Відповідна інформація міститься в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи, в аукціоні з очікуваною вартістю закупівлі в 142 мільйони 560 тисяч гривень бажали взяти участь чотири компанії: ТОВ «Граніт-001», ТОВ «Ростдорстрой», ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Лубенське шляхово-будівельне управління №9».

До участі 17 вересня, однак, допустили лише двох охочих: ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Ростдорстрой», а останнє навіть оголосили переможцем аукціону. 

Компанія «Ростдорстрой» погодилася виконувати ремонт за 134 мільйони 984 тисячі гривень.

Ремонт компанія у разі укладання угоди матиме завершити до 31 грудня 2021 року.  

ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» зареєстровано в 2004 році в Києві. Кінцеві бенефіціари: Онур Четінджевіз і Іхсан Четінджевіз з Анкари (Туреччина). 

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй ділам», Олександра Рацкевич і Євгена Коновалова.

Нагадаємо, 12 серпня Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт узвозу Деволанівський. До того аукціону також допустили лише ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-Південь». Хоча тоді охочих також було більше: ТОВ «Будівельна фірма «Парітетбудінвест»», ТОВ «Евродор» та «ОНУР Конструкціон інтернешнл».  

Поділитися