18 серпня 2020 р. 21:18

Одесити та громадяни Туреччини розіграли ще мільярд на Луганщині

Одесити та громадяни Туреччини розіграли ще мільярд на Луганщині

Служба автомобільних доріг Луганської області провела ще один тендер, щоб обрати підрядника для поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-26 Чугуїв – Мілове (через м.Старобільськ).

Цього разу йшлося про ділянку у 35 кілометрів. 

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 1 мільярд 7 мільйонів 545,9 тисяч гривень відбувся 18 серпня. В ньому взяли участь три компанії: ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-південь» та ТОВ «ОНУР Конструкціон інтернешнл».

Останнє вийшло переможцем зголосившись на другому кроці аукціону працювати за 959 мільйонів 996 тисяч гривень. У разі укладання угоди компанія буде ремонтувати цю ділянку траси до 31 грудня 2021.

Зазначимо, що це не перший випадок боротьби цих компаній за право ремонтувати ділянки цієї траси. 13 серпня відбувся аукціон на право ремонтувати 35,8 кілометрів дороги з очікуваною вартістю закупівлі в 962 мільйона 890,1 тисяч гривень. Тоді переможцем також вийшло ТОВ «ОНУР Конструкціон інтернешнл»

ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» зареєстровано в 2004 році в Києві. Кінцеві бенефіціари: Онур Четінджевіз і Іхсан Четінджевіз з Анкари (Туреччина). 

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй справах», Олександра Рацкевич і Євгена Коновалова.

Власниками ТОВ «Автомагістраль-Південь» є одесити Валерій Коротков і Олег Наливаний.

Нагадаємо, 12 серпня Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт узвозу Деволанівський. До того аукціону також допустили лише ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-Південь». Хоча тоді охочих було більше: ТОВ «Будівельна фірма «Парітетбудінвест»», ТОВ «Евродор» та «ОНУР Конструкціон інтернешнл».  

16 серпня Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області допустила до участі в аукціону на право проводити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро - Миколаїв (через м. Кривий Ріг) лише дві одеські компанії з семи потенційних учасників.  

Згідно даних системи, аукціон з очікуваною вартістю закупівлі в 2 мільярди 135,5 мільйонів гривень має відбутися 17 серпня і єдиними учасниками в ньому будуть ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-південь». 

Відхилили документи компаній: Представництво «Сіногідро Корпорейшн Лімітед», ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво», ТОВ «Миколаївбудцентр», ТОВ «Українсько-польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС»» та ТОВ «ОНУР Конструкціон інтернешнл».

Поділитися