02 листопада 2020 р. 15:25

Одесити розіграли 600-мільйонний тендер на ремонт доріг Херсонської області

Одесити розіграли 600-мільйонний тендер на ремонт доріг Херсонської області

Служба автомобільних доріг у Херсонській області провела тендер для обрання підрядника для поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-04-03 Мар’янське – Берислав – /Р-47/ (окремими ділянками) в цьому регіоні.

Відповідне оголошення оприлюднено в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон відбувся 29 жовтня і в ньому взяли участь дві компанії: ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Ростдорстрой». Хоча охочих було трохи більше. Так, участь в аукціоні бажало взяти ще ТОВ «Граніт-001», однак його не допустили. 

Переможцем визнали ТОВ «Ростдорстрой», що згодилось працювати за 636 мільйонів 121, 9 тисяч гривень. 

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй справах», Олександра Рацкевич і Євгена Коновалова.

Власниками ТОВ «Автомагістраль-Південь» є Валерій Коротков і Олег Наливаний.

Зазначимо, це вже не перший тендер, в якому ці компанії беруть участь після того як відмовляють третьому охочому. Так, наприклад: управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт узвозу Деволанівський. 

Також у серпні Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області допустила до участі в аукціону на право проводити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро - Миколаїв (через м. Кривий Ріг) лише дві одеські компанії з семи потенційних учасників. 

Поділитися