05 липня 2020 р. 16:08

Магазин у Подільську потрапив до ТОП-3 об'єктів малої приватизації, що намагатимуться продати наступного тижня

Магазин у Подільську потрапив до ТОП-3 об'єктів малої приватизації, що намагатимуться продати наступного тижня

Фонд державного майна України планує наступного тижня провести 28 малої приватизації по всій країні і серед найдорожчих об'єктів - будівля магазину, що знаходиться у місті Подільську Одеської області. 

Як повідомили у пресслужбі ФДМУ, стартова ціна цього лота 1 мільйон 392,6 тисячі гривень і тому він посів третє місце у ТОП-3 об'єктів. 

Це нежитлові приміщення загальною площею 252 квадратні метри. Одноповерхова будівля, в якій знаходяться зазначені приміщення, побудована у 1956 році: стіни з каменю черепашнику, перекриття – з залізобетонних плит; складається з тринадцяти суміжно-роздільних приміщень. Приміщення забезпечені електро-, водопостачанням та каналізацією, знаходяться у задовільному стані.

Аукціон має відбутися у понеділок 6 липня. 

Два топових об'єкти розташовані за межами Одеської області. Це лікеро-горілчаний завод із законсервованими та недобудованими цехами у місті Кам'янець-Подільский зі стартовою ціною в 2 мільйони 331,8 тисячу гривень, розташований на земельній ділянці площею - 4,8194 га.

А на першому місці - єдиний майновий комплекс державного підприємства "Тульчинське виробниче підприємство по племінній справі в тваринництві". До складу ЄМК входить: транспортні засоби (6 автомобілів, 1 трактор), обладнання, інвентар, інструменти, прилади, матеріали, поточні біологічні активи тваринництва, нерухоме майно (будівлі та споруди загальною площею біля 4 456,6 кв.м.). Право постійного користування земельними ділянками загальною площею 112,2913 га. Середньооблікова чисельність працівників станом на 30 червня 2019 – 11 осіб. Обсяг виробництва продукції за 9 міс. 2019 року складає 381,8 тис. грн.

Нагадаємо, Одеська область увійшла в топ-10 рейтингу регіонів - 2019 за обсягами надходжень до місцевих бюджетів через електронні аукціони  "Прозорро.Продажі". За даними аналітичного модуля "Прозорро.Продажі", завдяки використанню системи, доходи регіону склали 24 млн грн.

Поділитися