26 квітня 2020 р. 13:24

Куяльницька сільська рада спробує ще раз пошукати підрядника для будівництва Центра надання адміністративних послуг

Куяльницька сільська рада спробує ще раз пошукати підрядника для будівництва Центра надання адміністративних послуг

Відділ житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області оголосив тендер для обрання підрядника, якому заплатять за реконструкцію частини майнового комплексу під центр надання адміністративних послуг. 

Відповідне оголошення оприлюднено в системі електронних закупівель Prozorro.

Відповідно до оголошення аукціон має відбутися 12 травня з очікуваною вартістю закупівель у 4 мільйона 403,9 тисячі гривень. 

Це вже друга спроба вибрати підрядника для цього будівництва. Перший тендер мав відбутися 23 квітня, але торги не відбулися через те, що в них забажала прийняти участь лише одна компанія - ТОВ «Котовський асфальтобетонний завод».

Нагадаємо, Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело у системі закупівель Prozorro конкурс на визначення підрядної організації, яка проведе розробку проєктної документації для здійснення першочергових заходів з капітального ремонту та стабілізації стану аварійних ділянок дамби Хаджибейського лиману.

У березні поточного року стало відомо, що одеська мерія планує розглядати старі проєкти реконструкції дамби Хаджибейського лиману.

Поділитися