02 листопада 2020 р. 21:14

Комунальні підприємства Одещини чекають перевірки наступного року

Комунальні підприємства Одещини чекають перевірки наступного року

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций затвердив план перевірок у 2021 році дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері благоустрою території населених пунктів та поховання спеціалізованими комунальними підприємствами.

Як йдеться в документі, також будуть перевіряти дотримання ліцензіатами вимог ліцензійних умов провадження освітньої діяльності закладів освіти, господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, виробництва теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії.

Серед тих, кого перевірятимуть: комунальне підприємство «Білгороддністровськтеплоенерго», перевірка якого стартує 8 лютого, ТОВ «Теплодарський енергетичний парк» - 14 січня,  одеське КП «Міськзелентрест» - 7 травня. 

Нагадаємо, співробітники поліції розпочали кримінальне провадження у відношенні ТОВ «Південьтрансбуд», через недопущення аудиторів до перевірки документації стосовно будівництва мосту через Сухий лиман з підходами в села Малодолинське на автомобільній дорозі «Одеса – Чорноморськ».  

Поділитися