29 вересня 2020 р. 17:25

Компанія родичів посадовця з Севастополя, що працював на окупантів, відремонтує міст на Одещині за 55 мільйонів

Компанія родичів посадовця з Севастополя, що працював на окупантів, відремонтує міст на Одещині за 55 мільйонів

Служба місцевих автомобільних доріг оголосила тендер для вибору підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт моста на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення /Р-33/ - Новокрасне в Одеській області.

Відповідна інформація опублікована в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон відбувся 29 вересня і в ньому взяли участь п'ять компаній: ТОВ: "Хозхімсервіс", ПП "Рост-Ком-БМ", ТОВ "Південрембуд", ТОВ "Ростдорстрой" та ПрАТ "Укрсталь Конструкція".

Переможцем визнали ТОВ "Хозхімсервіс", яке погодилося працювати за 55,8 мільйонів гривень. 

Компанія матиме завершити роботи до 31 грудня 2021 року.

Засновниками і бенефіціарами ТОВ «Хозхімсервіс» з рівними частками є Алла Євгенівна Кізіменко і Давид Олегович Кізіменко, керівником - Марк Олегович Кізіменко. Компанія зареєстрована в Києві, за адресою вул. Зоологічна, 4а, кв. 139. 

За даними Севастопольського видання ForPost вони є родичами затриманого у 2018 році Олега Кізіменко - колишнього заступника голови Севастопольської міської державної адміністрації Володимира Яцуби і губернатора Севастополя Сергія Меняйло.

Нагадаємо, працівники Південного офісу Держаудитслужби за січень-серпень виявили порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 96,6 мільйонів гривень. 

Нагадаємо також, що Служба автомобільних доріг в Одеській області провела тендер, щоб обрати підрядника для ремонту ще однієї ділянки траси Р-33 Вінниця -Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка - /М-16/. 

Поділитися