31 березня 2020 р. 11:32

Колишнє керівництво Управління капбудівництва Одеської ОДА переплатило підрядникам більш ніж чотири мільйони

Колишнє керівництво Управління капбудівництва Одеської ОДА переплатило підрядникам більш ніж чотири мільйони

Працівники Південного офісу Держаудитслужби закінчили ревізію Управління капітального будівництва Одеської обласної державної адміністрації за період роботи з 1 серпня 2017 року по 31 грудня 2019 року. Під час перевірки аудитори встановили порушеня, що призвели до втрат фінансових ресурсів на загальну суму 4 мільйони 400 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі офісу. 

Під час ревізії перевірялись об’єкти, на яких підрядні організації виконували на замовлення УКБ капітальне будівництво, реконструкцію та ремонт. Практично на всіх перевірених об’єктах, а це, переудсім, амбулаторії у різних районах області, підрядники завищували обсяги та вартість виконаних будівельних робіт. Загальна сума таких завищень склала майже 4,2 млн грн.

Під час ревізії було відшкодовано майже 800 тис. грн.

Окрім цього, аудитори встановили порушення при нарахуванні керівництву та працівникам управління премій, надбавок, матеріальної допомоги, що разом з нарахуванням єдиного соціального внеску склало 180 тис. грн.

Нагадаємо, що Приморський районний суд відсторонив від посади директора департаменту інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Одеської обласної державної адміністрації Євгену Волинець.

Поділитися