20 жовтня 2020 р. 12:25

Фірма депутата Одеської міськради розпочала ремонт 10 кілометрів дороги за 167 мільйонів

Фірма депутата Одеської міськради розпочала ремонт 10 кілометрів дороги за 167 мільйонів

Товариство з обмеженою відповідальністю «Ростдорстрой» розпочало ремонт на дорозі Т-16-07 Ізмаїл – Кілія – Вилкове на ділянці в 10 кілометрів біля міста Кілія. 

Про це повідомили у пресслужбі «Укравтодору».

В держпідприємстві зазначають, що автодорога державного значення Т-16-07, загальною протяжністю 75,750 км проходить по території Ізмаїльського та Кілійського районів Одеської області, уздовж держкордону України та річки Дунай. Шлях з’єднує райцентри та порти у Рені, Ізмаїлі, Кілії та Вилковому.

Угоду з ТОВ «Ростдорстрой» уклали ще 20 серпня, а аукціон відбувся 29 липня. В ньому взяли участь дві компанії: власне ТОВ «Ростдорстрой», а також ТОВ «Автомагістраль-Південь». ТОВ «Ростдорстрой» погодилося зробити ремонт за 180 мільйонів гривень. Конкурент просив на 200 тисяч більше. 

Однак пізніше замовник та підрядник узгодили зменшення ціни до 167 мільйонів 974, 2 тисяч гривень. 

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй ділам», Олександра Рацкевич і Євгена Коновалова.

Нагадаємо, 12 серпня Управління капітального будівництва Одеської міської ради провело тендер для обрання підрядника, якому заплатять за капітальний ремонт узвозу Деволанівський. До того аукціону також допустили лише ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-Південь». Хоча тоді охочих також було більше: ТОВ «Будівельна фірма «Парітетбудінвест»», ТОВ «Евродор» та «ОНУР Конструкціон інтернешнл».  

Поділитися