12 липня 2020 р. 18:00

Фірма депутата Одеської міськради програла компанії сина ексдепутата районної ради 300-мільйонний тендер

Фірма депутата Одеської міськради програла компанії сина ексдепутата районної ради 300-мільйонний тендер

Державне підприємство «Служба місцевих автодоріг України» провело тендер для вибору компанії, якій заплатять за поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Петрівка – Вознесенка Друга - /Т-16-44/.

Відповідна інформація опублікована в системі електронних закупівель Prozorro.

За даними системи,  аукціон відбувся 8 липня і в ньому брали участь дві компанії: ТОВ «Євродор» і ТОВ «Ростдорстрой». Після другого кроку аукціону переможцем визнали ТОВ «Євродор», яка погодилася працювати за 380 мільйонів 550,7 тисяч гривень, що на 3 мільйони 682 тисячі дешевше ніж погоджувався працювати ТОВ «Ростдорстрой».

Згідно єдиному реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, власником ТОВ «Євродор» є Геворг і Наталія Аветисяни. Геворг Аветисян - син ексдепутата Ізмаїльської районної ради Артака Аветисяна.

ТОВ «Ростдорстрой» контролюється компанією на Віргінських островах «Сайдлейк інтернешнл лімітед» в особі чотирьох чоловік: бізнесмена Олександра Жукова, депутата Одеської міськради Юрія Шумахера - представника партії «Довіряй справах», Олександра Рацкевича та Євгена Коновалова.

Раніше ці дві компанії розіграли тендер на право зробити капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Болград-Тютюн-Залізничне.

Аукціон відбувся 7 липня і в ньому брали участь дві компанії: ТОВ «Євродор» і ТОВ «Ростдорстрой». Після другого кроку аукціону переможцем визнали ТОВ «Євродор», яка погодилася працювати за 70,3 мільйонів гривень, що на 30 тисяч дешевше ніж погоджувався працювати ТОВ «Ростдорстрой».

Поділитися