27 жовтня 2020 р. 22:24

Дві одеські компанії розділили 200-мільйонні тендери у колишньому Тарутинському районі

Дві одеські компанії розділили 200-мільйонні тендери у колишньому Тарутинському районі

Компанії ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Евродор» розіграли поміж собою два тендери стосовно ремонту ділянок автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-44 контрольно-пропускний пункт «Лісне» - контрольно-пропускний пункт «Малоярославець Перший». 

Про це повідомлено в системі електронних закупівель Prozorro.

Зазначимо, що в одному з цих тендерів охочих взяти участь було на одного більше ніж учасників. Так, участь бажало взяти ТОВ «Миколаївбудцентр», однак його до участі не допустили. В результаті переможцем визнали ТОВ «Автомагістраль-Південь», що згодилося працювати за 284 мільйони 766,8 тисяч гривень. 

В іншому тендері з компаніями вже ніхто не намагався конкурувати і переможцем обрали вже ТОВ «Евродор», яке за умови укладання угоди вже матиме ремонтувати чотири ділянки загальною довжиною у 22,4 кілометри за 266 мільйонів 790 тисяч гривень. 

Власниками ТОВ «Автомагістраль-Південь» є Валерій Коротков і Олег Наливаний.

Згідно з єдиним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, власником ТОВ «Евродор» є Геворг і Наталія Аветисян. Геворг Аветисян - син ексдепутата Ізмаїльської районної ради Артака Аветисяна.

Нагадаємо, раніше Служба автомобільних доріг в Одеській області провела чотири тендери для вибору підрядників, яким заплатять за капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-44 КПП «Лісне» - КПП «Малоярославець Перший».

Аукціони відбулися 7 жовтня і в них взяли участь лише дві компанії: ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Поділитися