24 грудня 2020 р. 14:11

Два медзаклади в Одесі обрали годувальників для пацієнтів

Два медзаклади в Одесі обрали годувальників для пацієнтів

Комунальне некомерційне підприємство «Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я» Одеської обласної ради та КНП «Міська лікарня №5» Одеської міської ради провели тендери для обрання компаній, які організують годування пацієнтів.

Згідно з даними системи Prozorro обидва тендери відбулися 23 грудня за рамковою угодою.

Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я зупинився на ТОВ «Харчування Плюс», яке згодилося годувати пацієнтів за 16 мільйонів 230,2 тисяч гривень. 

Всього до 31 грудня 2023 року планують придбати:

  • 307 тисяч комплектів харчування для пацієнтів загального відділення - сніданок, обід, вечеря;
  • 300 комплектів дворазового харчування для пацієнтів денного відділення - сніданок, обід;
  • 720 комплектів для пацієнтів-ветеранів другої світової - сніданок, другий сніданок, обід, вечеря;
  • 700 комплектів - сніданок, другий сніданок, обід вечеря (діти 7-10 років);
  • 1 тис. 100 комплектів - сніданок, другий сніданок, обід, вечеря (діти 11-14 років);
  • 1 тис. 300 комплектів - сніданок, другий сніданок, обід, вечеря (діти 15-18 років). 

Комунальне некомерційне підприємство «Міська лікарня №5» Одеської міської ради обрало ТОВ «Фабрика смаку», яке готово годувати пацієнтів лікарні за 12 млн 264 тис. грн.

Рамкова угода – угода про намір проведення закупівлі, що дозволяє Замовникам і Постачальникам отримати надійних партнерів для довготривалої співпраці. Замовник, або Централізована закупівельна організація (ЦЗО) обирає трьох і більше потенційних Постачальників за наданням товарів і послуг, робіт терміном до 4 років. Рамкова угода укладається виключно за допомогою Відкритих торгів з публікацією англійською мовою.

Співзасновником фірми «Фабрика смаку» є Ігор Левінзон - разом з Тетяною Голубиною, причому ця фірма з'явилася відразу після ліквідації «Біт-Юг» - навесні 2015 року.

Засновниками ТОВ «Біт-Юг А» є Ольга Костюкович і Олександр Шаталов. У свою чергу, Костюкович має відношення до ще декількох фірм, в тому числі разом з Ігорем Левінзоном вона була співзасновницею фірми «Біт-Юг», яка також займалася торгівлею продуктами і припинила своє існування в 2015 році. Цю ж фірму ЗМІ пов'язували з нардепом Олександром Пресманом, хоча він заперечував цей зв'язок.

Нагадаємо, Комунальне некомерційне підприємство «Міська клінічна лікарня №10» Одеської міської ради оголосило тендер для обрання компанії, якій заплатять за послуги з надання харчування хворим.

Департамент охорони здоров'я Одеської міськради відновив госпіталізацію у міську клінічну лікарню №10 з 3 червня.

У квітні в  Одеській міській лікарні №10 стався спалах коронавірусу - 22 квітня в Одесі зареєстрували перший летальний випадок: помер 57-річний чоловік, у якого діагноз COVID-19 був поставлений вже після смерті. Чоловік надійшов до лікарні №10 з пневмонією 30 березня. 

15 травня Департамент охорони здоров'я Одеської міської ради повідомив, як йдуть справи у міській клінічній лікарні №10, і коли лікувальний заклад зможе приймати хворих

17 травня голова Одеської ОДА Максим Куций повідомив, що помер 47-річний лікар-реаніматолог міської лікарні №10

 

Поділитися