09 вересня 2020 р. 09:47

Будівник злітної смуги одеського аеропорту виграв тендер на ремонт дороги від Вінниці до Великої Михайлівки

Будівник злітної смуги одеського аеропорту виграв тендер на ремонт дороги від Вінниці до Великої Михайлівки

Служба автомобільних доріг в Одеській області провела тендер, щоб обрати підрядника для ремонту ще однієї ділянки траси Р-33 Вінниця -Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка - /М-16/.

Про це йдеться у системі електронних закупівель Prozorro.

Згідно системи, аукціон відбувся 8 вересня за участю чотирьох компаній: ТОВ «Автомагістраль-Південь», ТОВ «Ростдорстрой», ТОВ «Евродор» та ТОВ «Березівкаагрошляхбуд». Ще одного бажаючого взяти участь - ТОВ «Миколаївбудцентр» до аукціону не допустили. 

Переможцем обрали ТОВ «Автомагістраль-Південь», що зголосилося працювати за 147 мільйонів 296 тисяч гривень. Загалом йдеться про поточний середній ремонт близько 10 кілометрів дороги. 

Нагадаємо, в липні минулого року будівельники завершили укладання основного шару нової злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Одеса». Підрядником було ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Крім того, в травні аналітики Ініціативи прозорості в будівельному секторі (CoST) опублікували звіт про закупівлі в галузі дорожнього будівництва за 2018 рік, з якого випливає, що ТОВ увійшло в ТОП-10 компаній, які вважала за краще Служба автомобільних доріг в Одеській області, причому зайняло в рейтингу друге місце.

Власниками компанії є Валерій Коротков і Олег Наліваний.

Нагадаємо також, що в серпні відбувся інший аукціон, що передбачав ремонт ділянки цієї ж траси, але тоді переможцем обрали ТОВ «Березівкаагрошляхбуд», що зголосилося працювати за 117,1 мільйонів гривень.

 

Поділитися