16 квітня 2018 р. 08:52

Роздільнянська міськрада передала районній раді півтора мільйони на обладнання лікарні

Роздільнянська міськрада передала районній раді півтора мільйони на обладнання лікарні

Пленарне засідання XXVII сесії Роздільнянської міськради, на якому депутати прийняли рішення про делегування 1 мільйону 500 тисяч гривень у районний бюджет для придбання сучасного обладнання у ЦРЛ, відбулося 12 квітня.

Засідання скликали раніше запланованих термінів саме для прийняття рішення про передачу коштів районній раді, яка натомість має віддати міськраді підготовлений до приватизації кінотеатр «Ювілейний». Тож слід чекати кроків райради у відповідь.

Також депутати внесли зміни до міського бюджету  і до Програми розвитку ЖКГ та благоустрою міста, щоби призупинити заздалегідь заплановані ремонти доріг та тротуарів, кошти на які будуть витрачені на викуп кінотеатру.

Депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2018 року, який виконано по доходах загального фонду в сумі 7 мільйонів 143,2 тисяч грн., в тому числі — отримано субвенції в сумі 2 мільйони 471,2 тисяч грн. По доходах спеціального фонду отримано 246,6 тисяч гривень. Щодо видатків, то у загальному фонді вони становили 5 мільйонів 100,8 тисяч гривень, а у спеціальному —  362,6 тисяч гривень.

Також депутати розглянули і затвердили низку договорів, в тому числі — на капітальний ремонт адміністративної будівлі міської ради по вул. Муніципальній 17. І надали матеріальну допомогу чотирьом мешканцям міста на загальну суму 7 тисяч гривень.

Нагадаємо, у березні вийшов перший спецвипуск «Чорноморських новин» про Роздільну,  на замовлення Роздільнянської міської ради. За рішенням міськради випуск стане щомісячним і буде  своєрідним дайджестом новин Роздільної і матеріалів, підготовлених працівниками апарату та депутатами. 

Поділитися