16 квітня 2018 р. 10:39

Дорогу між селом Кучурган і селищем Лиманське почали ремонтувати

Дорогу між селом Кучурган і селищем Лиманське почали ремонтувати

Минулого тижні розпочалися роботи на проміжку сумнозвісної дороги в Роздільнянському районі, де декілька разів активісти перекривали шлях автомобілям і автобусам, щоб привернути увагу влади.

Ремонт дороги відбувається за рахунок коштів від так званого "митного експерименту" (тобто перевиконання надходжень на Одеській митниці) і перебуває під особистим контролем голови облдержадміністрації Максима Степанова.

Про початок робіт саме у квітні говорила протестувальникам, які перекрили дорогу в черговий раз у березні, голова Роздільнянської РДА Наталя Бараненко.

Будівельні роботи виконує ТОВ «Автомагістраль-Південь», а контролює —  Служба автомобільних доріг в Одеській області.

Нагадуємо, що з березня 2018 року опікується місцевими дорогами в Одеській області нове державне підприємство — Служба місцевих автомобільних доріг. Відповідне розпорядження про створення державного підприємства підписав місяць тому перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук. У підпорядкування нового підприємства увійшли 5 тис 500 км доріг обласного місцевого значення. 

Основною метою діяльності нового підприємства є дотримання експлуатаційного стану автомобільних доріг відповідно до нормативно-правових актів та стандартів, створення умов для безперервного та безпечного руху транспорту на них.

Поділитися