29 вересня 2017 р. 14:27

В Роздільній з’явиться великий міський годинник вартістю близько 85 тисяч гривень

В Роздільній з’явиться великий міський годинник вартістю близько 85 тисяч гривень

Міський голова запропонував встановити на площі міста великий триметровий годинник

На ХХ позачерговій сесії Роздільнянської міської ради, яка відбулася у вересні, депутати вирішили, на що витратити зекономлені кошти. Планується продовжити реконструкцію міського парку та встановити великий годинник на площі.

Про економії коштів у сумі 202 тисячі гривень доповіла на пленарному засіданні головний бухгалтер міськради Ольга Босюк. Міський голова Валерій Шовкалюк запропонував депутатам подумати, на що витратити зекономлені кошти. Депутат Гусейн Алієв вніс пропозицію про ремонт паркових доріжок і під’їздів біля міської ради. Але міський голова сказав, що для цього потрібні більші кошти і варто цей ремонт навколо споруди міськради перенести на наступний рік, визначивши бюджет.

Валерій Шовкалюк запропонував витратити зекономлені кошти на придбання іще семи дерев’яних лавок у парк та іще 15 опор для освітлення (ліхтарів) у парку, перед цим 10 вже були закуплені і встановлені. Також міський голова запропонував встановити на міській площі великий триметровий годинник, який за попередніми розрахунками коштує близько 85 тисяч гривень. Депутати погодились. Лише точно не визначили поки що місце для встановлення годинника — на якій саме площі він найбільш доречний і зручний.

Поділитися